Yantai Zhifu District Emergency Safety Training Modular Container Center-projekt

Projektet er placeret i krydset mellem Tongshi South Road og Hebin Road, Zhifu District, Yantai by, med et planlagt landareal på 76.000 kvadratmeter og et samlet byggeareal på 58.000 kvadratmeter.

Det er opdelt i containerhospitalsafdelingsområde og kollegiekontorstøtteområde med i alt 520 containerisolationsafdelinger, 1.000 senge og 443 personaleboliger.Efter det er færdiggjort og taget i brug, vil det have funktionerne akut behandling, kirurgisk behandling og klinisk undersøgelse.

Projektet bruger forskellige farver containerhus til at repræsentere forskellige funktionelle zoner, blå for rent område, rød, gul, grøn for afdelingsområde.

 

Projektnavn: Yantai Zhifu District Emergency Safety Training Modular Container Center-projekt

Kundenavn: China Construction Eighth Engineering Division Corp., LTD

Beliggenhed: Yantai by

Produkttype: Flatpack containerhuse

 

Om Lida

Lida Group blev etableret i 1993, som en professionel producent og eksportør, der beskæftiger sig med design, produktion, installation og markedsføring af ingeniørkonstruktioner.

Lida Group har opnået ISO9001, ISO14001, ISO45001, EU CE-certificering (EN1090) og bestået SGS, TUV og BV inspektion.Lida Group har opnået anden klasses kvalifikation af stålkonstruktionsprofessionelle konstruktionsentreprenører og generel entreprenørkvalifikation i konstruktionsteknik.

 

Lida Group er en af ​​de mest magtfulde integrerede bygningsingeniørvirksomheder i Kina.Lida Group er blevet medlem af flere foreninger såsom China Steel Structure Association, China Council for the Promotion of International Trade og China Building Metal Structure Association osv.

 

De vigtigste produkter i Lida Group indeholder en stor skalaarbejdslejr,Stålkonstruktionsbygninger, LGS Villa, Containerhus, Præfabrikeret hus og andre integrerede bygninger.Indtil nu er vores produkter blevet eksporteret til mere end 145 lande og regioner.


Indlægstid: 26-apr-2023